Detalii livrare

Livrarea bunurilor

Livrarea se face prin curier rapid in 1-3 lucratoare, din ziua in care coletul paraseste depozitul nostru.

Transportul este in valoare de 19.00 lei pentru livrarea directa prin DPD. La comenzile peste 149 lei, livrarea este gratuita. Livram doar in Romania. 

Taxa de transport de 19.00 lei va fi inclusa in factura emisa de Vanzator si se va regasi in totalul de plata, potrivit email-ului de confirmare al comenzii.

Produsele vor fi livrate Clientului prin intermediul serviciului de curierat rapid DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A. - DPD. Societatea de curierat rapid livreaza coletele continand produsele comandate intre orele 09:00 si 16:00. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa de livrare in momentul livrarii, agentul de curierat rapid lasa o instiintare la acea adresa. Pe instiintare va aparea numarul coletului si numarul de telefon al DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A.

Clientul are la dispoziție 2 zile lucratoare pentru a conveni cu societatea de curierat rapid asupra unei alte zile pentru livrare. Daca acest lucru nu se realizeaza, agentul de curierat rapid returneaza coletul Vanzatorului. Daca Clientul nu se afla la adresa de livrare si agentul de curierat rapid nu poate lasa nici o instiintare, acesta va incerca livrarea si în urmatoarea zi lucratoare. Daca livrarea esueaza si a doua oara, societatea de curierat rapid returneaza coletul Vanzatorului.

Vanzatorul, in cazul in care nu poate executa comanda datorita faptului ca produsul nu este/nu mai este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate. Clientul poate solicita inlocuirea produsului comandat cu un alt produs sau poate anula comanda.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Vanzatorul va anunta Clientul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

De sarbatori si în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi. Nu suntem raspunzatori pentru expedieri întarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri în cazul in care sunt generate de urmatoarele situații/circumstante independente de vointa noastra:

  • blocaje rutiere, surpari de teren in apropierea soselei;
  • cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversari de fluvii etc;
  • caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus;
  • cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, revolutii, revolte populare etc;
  • nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.
whatsapp
Cautare