Politica de retur

Aveti la dispozitie maxim 14 zile de la primirea comenzii dumneavoastra pentru a solicita online un retur:

CONDITII RETUR:

1. Produsele pe care doriti sa le returnati, trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit. Va rugam sa va asigurati ca articolele sunt in ambalajele originale, au etichetele atasate si nu prezinta urme de deteriorare sau uzura. Daca produsul returnat este deteriorat si are semne clare de utilizare, ne rezervam dreptul de a refuza coletul si de a nu rambursa contravaloarea lui, conform legii OUG34 04/06/2014.

2. Din motive de igiena: chilotii, boxerii, sutienele, bustierele, costumele de baie si alte produse de lenjerie intima, bijuteriile, nu sunt acceptate in retur si nu se vor efectua restituiri pentru aceste produse.

3. Daca produsul prezinta defect din fabricatie, deterioare ca urmare a manipularii necorespunzatoare, deterioare in timpul transportului sau nu este produsul pe care l-ati comandat, returul va fi gratuit.

RETURNAREA PRODUSELOR:

Percepem o taxa de procesare retur in valoare de 15,99 lei. 

ATENTIE ! TAXA DE RETUR NU SE ACHITA LA CURIER. Se va retine din valoarea returului trimis catre noi.

PASI PENTRU EFECTUAREA UNUI RETUR:

PASUL 1: Completati online formularul de retur electronic, accesand secțiunea din site: Inregistrare retur.

PASUL 2: Verificati produsele atent, asigurati-va ca respecta conditiile de retur, sigilati bine coletul si lipiti Voucherul de retur pe care l-ati primit impreuna cu produsele. Daca ati pierdut AWB-ul de retur, il puteti solicita la adresa de email: contact@thesecout.ro, indicand numarul de comanda.

PASUL 3: Inregistrati comanda de preluare a coletului pe site-ul: voucher.dpd.ro, indicand Numarul voucherului primit.

In cazul in care preferati sa faceti returul cu o alta companie, costul transportului va fi suportat de catre dv. Returnati produsele la adresa: Intrarea Narciselor, nr. 8, etaj 5, Otopeni, Ilfov, 075100.

RAMBURSARI

Perioada de rambursare, poate varia pana la maxim 7 zile lucratoare de la primirea returului in depozitele noastre. Banii vor fi rambursati in contul IBAN introdus de dumneavoastra in formularul de retur electronic.

whatsapp
Cautare